Tehnološki višak

Kako je svake godine više uposlenika tehnološki višak, izradili smo program Tehnološki višak za izračunavanje bodova uposlenika za čijim je radom djelomično ili potpuno prestala potreba.

Program omogućuje bodovanje na vrlo jednostavan način, tj. samo unosite podatke odnosno ne morate ništa računati, on računa za vas.

Također, možete provjeriti vaš radni staž da li vam je dobro izračunat odnosno staž u matičnoj školi s onim na dobivenim uvjerenjima od škola odnosno s listom iz PIO/MIO. Možete ga koristiti i za izračunavanje punog radnog vremena.

Cijena programa je više simbolička jer sav prihod ide za potrebe električne i mrežne instalacije u kabinetu informatike koji treba da se radi u OŠ Kamenica Bihać:

  • cijena za jednu školu: 15,00 KM
  • cijena za pojedinca: 3,00 KM

Svi oni koji žele program mogu se javiti kontakt osobi Edin Pašić, na jedan od načina:

Oni koji se jave dobiće primjer uplatnice, a nakon uplate i link za preuzimanje programa.

Kako program izgleda i kako se u njemu radi možete pogledati ovdje.

Škole koje su se odlučile za program All in One (koriste ga OŠ Kamenica, OŠ Prekounje, OŠ Otoka, OŠ Pećigrad, OŠ Liskovac, OŠ Stijena, OŠ Ključ, OŠ Velagići, OŠ Sanica, OŠ Fajtovci) su dobile svoju besplatnu verziju na e-mail.

Program sadrži programe, koje možete pogledati klikom na ime, Uvjerenje, Svjedodžba, Uvjerenje razred i Konkurs i Tehnološki višak. Više informacija o programu All in One možete dobiti na prethodno navede načine, a cijena je 90,00 KM, a upotreba neograničena.